Eye Care Cosmetics verbindt er zich toe

EYE CARE COSMETICS VERBINDT ER ZICH TOE

Een dermatologisch antwoord te bieden dat de gevoelige, allergische personen, contactlensdragers of patiënten die een kankerbehandeling ondergaan in staat stelt om voor zichzelf te zorgen en zich opnieuw vrouw te voelen dankzij een scala aan verzorgings- en make-upproducten die zijn aangepast aan hun behoeften.

Zijn expertise op het gebied van intolerantie en allergieën te gebruiken om veilige en doeltreffende dermocosmetische producten met een hoog kwaliteitsniveau te ontwikkelen.

Door schone formules te ontwikkelen

Onze producten zijn ontworpen om schone en veilige formules aan te bieden, met een zeer hoge tolerantie, die rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten en ontwikkeld met de cultus van de klanttevredenheid conform de gevoelige of allergische huid. 

 

Voor een uitstekende tolerantie

We maken een strenge selectie van de ingrediënten die in onze producten worden verwerkt om u een perfecte tolerantie te garanderen. Een systematische evaluatie van de huid- en oogtolerantie op een panel met een gevoelige huid en ogen, wordt onder dermatologisch en/of oogheelkundig toezicht voor elk van onze producten verwezenlijkt.

 

Voor een optimale doeltreffendheid

Eye Care Cosmetics onderzoek heeft als doel je verzorgings- en make-upproducten aan te bieden met optimale resultaten en een bewezen doeltreffendheid. De doeltreffendheid van onze producten wordt  geëvalueerd door klinische tests die onder medisch toezicht van onafhankelijke laboratoria worden uitgevoerd.                                                                                                                                                                                              

Door prioriteit te geven aan je veiligheid

De veiligheid van onze consumenten is onze prioriteit. Al onze formules worden geëvalueerd voordat ze op de markt worden gebracht en een follow-up wordt vervolgens uitgevoerd via een veeleisende kwaliteitscontrole in alle fasen van de productie van onze producten en vervolgens staat een afdeling cosmetische bewaking gedurende de hele levensduur van het product open voor al je feedback (opmerkingen, advies, klachten, tevredenheid).

Voor permanente innovatie

Wij zetten ons elke dag in om je altijd innovatieve formules en producten aan te bieden, om aan je behoeften en verwachtingen te voldoen.

Voor Frans onderzoek en productie

We hebben ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium in Frankrijk. Onze producten worden in Frankrijk gemaakt.