Nieuwe Visie, Al 30 Jaar Sterk!

Welkom bij TrueBlue Optics, uw vertrouwde optiekgroothandel met meer dan drie decennia aan ervaring. Sinds onze oprichting in 1991 hebben we met trots samengewerkt met prachtige merken en ons assortiment verfijnd tot wat het vandaag is.

Ontdek ons uitgebreide aanbod, variërend van daglenzen, weeklenzen en maandlenzen tot vloeistoffen, lenshouders en lensaccessoires. Maar dat is niet alles – wij zijn ook exclusieve distributeurs van Eye Care Cosmetics, speciaal ontworpen voor contactlensdragers en mensen met een gevoelige huid.

Onze klantenkring bestaat uit optiekspeciaalzaken en oogartspraktijken in Nederland, Duitsland en België. Wij zijn er trots op dat we exclusieve distributierechten hebben voor alle producten die we in Nederland verkopen.

Bij TrueBlue Optics streven we ernaar om uw optische behoeften te vervullen met producten van topkwaliteit en ongeëvenaarde expertise. Welkom in de wereld van TrueBlue Optics, waar visie en passie samenkomen!

Ontdek waarom TrueBlue Optics de juiste keuze is voor u:

  • Exclusieve Online Distributie: Onze producten zijn niet verkrijgbaar op grote webshops, wat betekent dat u bij ons toegang heeft tot exclusieve optische oplossingen.
  • Geen Verplichte Afname: Bij ons bent u niet gebonden aan minimale afnamehoeveelheden. Bestel gewoon wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.
  • Supersnelle Levering: Voor producten op voorraad geldt: bestel vóór 15.30 uur en ze worden nog dezelfde dag verzonden.
  • Flexibele Bestellingen: Voor Eye Care Cosmetics en lenshouders kunt u per stuk bestellen, zonder vast te zitten aan grote hoeveelheden.
  • Zorgvuldige Distributie: Wij kiezen zorgvuldig onze distributiepartners, zodat onze producten exclusief verkrijgbaar blijven bij gerenommeerde optiekspeciaalzaken en oogartspraktijken.
  • Gratis Verzending: Bestellingen van € 50,- of meer worden gratis verzonden, waardoor u kunt besparen op verzendkosten.
  • Maandelijkse Must-Have Eye Care Cosmetics: Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in cosmetica voor contactlensdragers en mensen met een gevoelige huid met onze maandelijkse aanbiedingen.

Kies voor TrueBlue Optics en ervaar een wereld van optische mogelijkheden met gemak en flexibiliteit.