fusion 1day presbyo

fusion 1day presbyo, een gepatenteerd afocaal Enhanced Depth Of Field ontwerp.

 

Materiaal

Watergehalte

Vervangingsschema

Zuurstofdoorlaatbaarheid

Middendikte

Basiscurve

Diameter

Sferische sterkte

 

 

 

UV-bescherming

Handling tint

Verpakking

 

 

FilconTSP® Hyaluropolymeer 

60%

Dagelijks

29.0 Dk/t

0.07 mm

8.60

14.1

+0.25D t/m +6.00D (per 0.25D)

+6.50D t/m +8.00D (per 0.50D)

0.00D t/m -6.00D (per 0.25D)

-6.50D t/m -10.00D (per 0.50D)

Ja

Licht Blauw

 30-pack

Niet verkrijgbaar op de grote webshops!

Afocal design

Dit patenteerde ontwerp vertegenwoordigt een nieuw concept in contactlenzen voor presbyopie. De lens is niet multifocaal (MF) noch progressief, maar wordt gekenmerkt door een klein hypebrekingsgebied op de as dat ervoor zorgt dat axiaal en par axiaal licht niet deelneemt aan de constructie van een gefocust beeld op het netvlies. De intuïtie, studie en gebruik van dit nieuw ontdekte optische principe is al bijna drie jaar de belangrijkste taak van de R&D afdeling van Safilens en nog steeds worden de verdere toepassingen en voordelen ervan onderzocht in samenwerking met de academische wereld.

Enhanced depth of field

Visie is niet haarscherp. De constructie van een beeld op het netvlies wordt gevromd door een spreidingsgebied, de Circle of Confusion (CoC), waarin beelden als kraakhelder worden ervaren. Om de scherptediepte (DoF) te vergroten is het noodzakelijk om de waarde van de CoC te verlagen., Het afocal-ontwerp verhoogt de DoF, dus het accommodative Range.

Real time resultaten

Het dragen van een multifocale contactlens vereist een aanpassingscomplexiteit dier een cerebraal mechanisme van de drager introduceert in plaats van een oculair mechanisme. Het afocal- ontwerp heeft geen aanpassingstijd nodig zolang er geen gelijktijdig zicht is.

Uitstekendcomfort

Het LacriMass™- oppervlakontwerp optimaliseert de verdeling van de traanfilm op het buitenoppervlak van de lens, zelfs in het perifere gebied waar de meeste mechanische belasting optreedt.