fusion 1day vista

fusion 1day vista, hydrogel daglens verrijkt met hyaluronzuur en TSP®, voor beeldschermwerk en vermoeide ogen.

 

Materiaal

Watergehalte

Vervangingsschema

Zuurstofdoorlaatbaarheid

Middendikte

Basiscurve

Diameter

Sferische sterkte

 

 

 

UV-bescherming

Handling tint

Verpakking

 

 

Filcon IV, TSP® Hyaluropolymeer 

60%

Dagelijks

29.0 Dk/t

0.07 mm

8.60

14.1

+0.50D t/m +4.00D (per 0.25D)

+4.50D t/m +7.00D (per 0.25D)

-0.50D t/m -6.00D (per 0.25D)

-6.50D t/m -12.00D (per 0.50D)

Ja

Licht Blauw

 30-pack

Niet verkrijgbaar op de grote webshops!

DE UITDAGING

De filosofie achter het onderzoek en de ontwikkeling van Fusion 1day Vista is dat het dragen van contactlenzen niet alleen dient voor de correctie van refractieafwijkingen, maar ook als een mogelijkheid om de prestaties op verschillende gebieden te verbeteren, zoals werk, vrije tijd en sociaal leven. Deze lenzen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de uitdagingen die worden veroorzaakt door het frequente en langdurige gebruik van digitale apparaten, evenals het verblijf in afgebakende omgevingen.

Het langdurig gebruik van digitale apparaten en de tijd die we doorbrengen in omgevingen met beperkte ruimte kunnen leiden tot visuele symptomen. Dit komt doordat ons zicht voortdurend gefocust is op een nabij object, wat niet natuurlijk is voor onze ogen. Deze onnatuurlijke belasting kan leiden tot vermoeidheid, droge ogen, wazig zicht en andere ongemakken.

Fusion 1day Vista-lenzen zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken. Ze bieden niet alleen de benodigde correctie voor refractieafwijkingen, maar ook technologieën en materialen die zijn ontwikkeld om het zicht te optimaliseren in digitale omgevingen en om de gezondheid van de ogen te ondersteunen. Deze lenzen helpen het zicht te harmoniseren met de moderne wereld om ons heen, waardoor we beter kunnen presteren op het werk, meer kunnen genieten van onze vrije tijd en gemakkelijker kunnen communiceren in sociale situaties.

Het is belangrijk op te merken dat ik als AI geen persoonlijke mening heb over specifieke producten zoals Fusion 1day Vista. De informatie die ik verstrek, is gebaseerd op algemene kennis en de tekst die je hebt gegeven. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een oogzorgspecialist of optometrist voordat je besluit contactlenzen te dragen of van type te veranderen.

Fusion 1day Vista is een contactlens met een geavanceerd ontwerp dat gericht is op het verminderen van vermoeide ogen. Het maakt gebruik van een gepatenteerd focaal ontwerp genaamd D-STRESS. Dit ontwerp is speciaal ontwikkeld om proximaal zicht (zicht op korte afstand) te vergemakkelijken door middel van een kleine aanpassing in de sterkte van de lens. Deze aanpassing kan variëren van maximaal +0,50 dioptrieën tot minimaal -0,50 dioptrieën.

Het idee achter deze “accommoderende besparing” is dat het vermoeidheid van de ogen vermindert zonder de scherpte van het zicht te beïnvloeden. Dit kan effectief helpen bij het verminderen van asthenopie, een aandoening die wordt gekenmerkt door oogvermoeidheid en ongemak bij het lezen of werken op korte afstand.

Het ontwerp van Fusion 1day Vista zorgt ervoor dat deze kleine aanpassing in de lenssterkte niet ten koste gaat van de kwaliteit van het zicht op verafgelegen objecten. Het heeft eigenschappen van een Extended Depth of Focus (EDOF) lens, wat betekent dat het een breed scherpstelbereik biedt, zowel voor dichtbij als veraf. Hierdoor wordt het zicht op afstand niet negatief beïnvloed en blijft het van goede kwaliteit.

Kortom, Fusion 1day Vista is een contactlens die is ontworpen om vermoeide ogen te verminderen. Het maakt gebruik van het D-STRESS-focaal ontwerp, waarmee proximaal zicht gemakkelijker wordt door een kleine aanpassing in de lenssterkte. Deze aanpassing heeft geen invloed op de gezichtsscherpte en wordt gecompenseerd door de EDOF-kenmerken van het ontwerp, waardoor het zicht op verafgelegen objecten van goede kwaliteit blijft.