Van passie naar product

Wij geloven in de waarde van Italiaanse knowhow, in onderzoek en in farmaceutische technologie om innovatieve producten te genereren. Het verschil tussen iets goeds en iets uitstekend is de aandacht voor details.

Zicht en welzijn

We werken met ervaring, maar kijken altijd vooruit naar producten, diensten en oplossingen die de kwaliteit van leven effectief kunnen verbeteren.

De passie om het goed te doen

OVER SAFILENS

Safilens is opgericht in 2001 met als doel het creëren van innovatieve en hoogwaardige producten in de contactlenssector. Een solide bedrijf dat gebruik heeft gemaakt van de ervaring van zijn oprichters om oplossingen te bieden die altijd in lijn zijn met de evolutie van de markt en de behoeften van contactlensdragers.

De echte waarde van het bedrijf is de uitmuntendheid van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en de aandacht en toewijding van de Klantenservice.

Safilens maakt sinds 2012 deel uit van Bruno Farmaceutici, een Italiaans farmaceutisch bedrijf, opgericht in Rome in 1996 en leider in Italië op het gebied van orale cortisone en antidiabetica. De overname door Bruno Farmaceutici heeft de rijkdom aan wetenschappelijke vaardigheden en de waarde van farmaceutische knowhow en ontwikkeling ter beschikking gesteld.

De behaalde resultaten tonen het belang en de efficiëntie van deze synergie aan: hoogwaardige producten, onmiddellijke antwoorden op de behoeften van de klant, technologisch leiderschap in de sector.

Dankzij een moderne en onafhankelijke aanpak blijft Safilens producten en technologieën ontwikkelen die gericht zijn op het welzijn van de gebruiker.

Innovatie is er

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Wij geloven niet in innovatie als doel op zich, maar in een doel dat echt voordelen en voordelen met zich meebrengt.

Onze inspiratie gaat altijd en in ieder geval uit van het menselijk lichaam, van zijn natuurlijke dynamiek en zijn vermogen om de meeste problemen op te lossen.

Bij de ontwikkeling van technologieën voor contactlenzen geloven wij dat het oog het optimale uitgangspunt is.

Door de jaren heen heeft Safilens belangrijke innovaties en baanbrekende technische innovaties geïntroduceerd in de wereld van contactlenzen.

De erkenning door de industrie en de consumenten van de behaalde resultaten is een extra stimulans om deze roeping voort te zetten.