Van Toewijding naar Resultaat

Wij zijn overtuigd van de waarde van Italiaans vakmanschap, onderzoek en farmaceutische technologie om baanbrekende producten te ontwikkelen. De sleutel tot onderscheidendheid ligt in de minutieuze aandacht voor details.

Visie en Welzijn

Onze inzet is gedreven door jarenlange ervaring, maar we blijven vooruitkijken naar producten, diensten en oplossingen die daadwerkelijk de levenskwaliteit kunnen verhogen.

Gepassioneerd om Het Juiste te Doen

In 2001 is Safilens opgericht met een duidelijke missie: innovatieve en hoogwaardige producten creëren in de contactlensindustrie. Als een solide onderneming heeft Safilens gebruikgemaakt van de rijke ervaring van zijn oprichters om voortdurend oplossingen te bieden die aansluiten bij de veranderende markt en de behoeften van contactlensdragers.

De ware troef van ons bedrijf ligt in de uitmuntendheid van onze afdeling Onderzoek & Ontwikkeling en de toewijding en aandacht van onze Klantenservice.

Sinds 2012 maakt Safilens deel uit van Bruno Farmaceutici, een vooraanstaand Italiaans farmaceutisch bedrijf dat in 1996 in Rome is opgericht. Bruno Farmaceutici is een marktleider in Italië op het gebied van orale cortisone en antidiabetica. De overname door Bruno Farmaceutici heeft Safilens toegang gegeven tot een schat aan wetenschappelijke expertise en farmaceutische knowhow.

De resultaten die we hebben behaald, getuigen van de waarde en efficiëntie van deze synergie: hoogwaardige producten, snelle respons op de behoeften van onze klanten en technologisch leiderschap in de sector.

Met een moderne en onafhankelijke aanpak blijft Safilens zich inzetten voor het ontwikkelen van producten en technologieën die gericht zijn op het welzijn van de gebruikers.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Bij Safilens zien we innovatie niet als een op zichzelf staand doel, maar als een middel om daadwerkelijke voordelen te creëren.

Onze inspiratie vindt altijd haar oorsprong in het menselijk lichaam, in zijn natuurlijke dynamiek en het vermogen om talloze uitdagingen aan te gaan.

Bij het ontwikkelen van technologieën voor contactlenzen beschouwen we het oog als het optimale startpunt.

Door de jaren heen heeft Safilens aanzienlijke innovaties en grensverleggende technologische doorbraken geïntroduceerd in de wereld van contactlenzen.

De erkenning van deze prestaties door de industrie en consumenten is een aanmoediging om deze missie voort te zetten.