Sinds de lancering van de unieke SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen in 2018, hebben deze daglenzen zichzelf keer op keer bewezen in de praktijk. Ons assortiment daglenzen omvat momenteel sferische, torische, multifocale en EDOF varianten, waardoor u een uniek scala aan contactlenzen voor uw klanten kunt aanbieden.

Wat de SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen echt onderscheidt, zijn de volgende kenmerken:

  • Ze zijn niet verkrijgbaar bij grote online retailers.
  • Ze zijn vervaardigd met behulp van unieke materialen.
  • We bieden een ruim bereik aan leveringsmogelijkheden.
  • Ze staan voor topkwaliteit met het label “Made in Japan”.

Onze belofte “Support your vision with Japanese Quality” is geen loze kreet. Sinds de introductie van de SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen hebben ze hun kwaliteit al ruimschoots bewezen in Japan en verschillende andere Aziatische landen. U kunt vertrouwen op de bewezen voordelen van deze uitzonderlijke daglenzen.

SEED_1dayPure_Moisture_Zeewierextract

 

Pure Moisture – Ongeëvenaard Comfort

In de SEED 1dayPure® Moisture is “Alginezuur” opnieuw geformuleerd. Dit natuurlijke vochtinbrengende middel wordt gewonnen uit zeewieren zoals kelp of wakame. Het heeft de eigenschap om vocht naar de ogen van de drager aan te trekken en de tranen op het lensoppervlak vast te houden. Dit natuurlijke polymeer is opgenomen in de zoutoplossing om gedurende de hele dag een optimaal comfort te waarborgen. Het resultaat is een ongeëvenaarde mate van comfort die uw patiënten zullen waarderen.

 

“SIB”-materiaal – Uw Bescherming tegen Onzuiverheden

“SIB” vertegenwoordigt SEED Ionic Bond en garandeert een hoge mate van biocompatibiliteit. Elke set SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen is vervaardigd met het originele “SIB”-materiaal, dat positieve en negatieve ionen combineert voor elektrische stabiliteit. Deze stabiliteit fungeert als een schild dat stof en onzuiverheden effectief buiten houdt, waardoor de lenzen schoon en hygiënisch blijven voor uw klanten.

32 Lenzen Per Verpakking

SEED 1dayPure® Moisture wordt geleverd met maar liefst 32 lenzen in elke doos, waardoor uw cliënten twee extra lenzen per maand ter beschikking hebben voor het geval van onverwacht verlies of beschadiging.

Lensmarkering voor Gemakkelijke Identificatie

Voor het gemak van de gebruikers zijn er duidelijke markeringen aangebracht op elke lens, waardoor het eenvoudig wordt om onderscheid te maken tussen de binnen- en buitenkant van de lens. Dit zorgt voor een probleemloze hantering en gebruiksgemak.