Sinds de introductie van de unieke SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen begin 2018, hebben deze daglenzen zichzelf in de praktijk bewezen. Momenteel bestaat deze daglenzen familie uit een sferische, torische, multifocale en EDOF variant.

Met dit uitgebreid assortiment contactlenzen heeft u voor uw cliënten een one of a kind contactlenzen assortiment.

Want de belangrijkste kenmerken van de SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen zijn:

  • het niet leverbaar zijn op de grote webshops
  • het gebruik van unieke materiaalsoorten
  • een groot leveringsbereik
  • Made in Japan kwaliteit.

Support your vision with Japanese Quality is niet zomaar een kreet die we gebruiken. Sinds de lancering van de SEED 1dayPure® Moisture contactlenzen hebben deze daglenzen al ruimschoots hun kwaliteit bewezen in Japan en vele ander Aziatische landen.

SEED_1dayPure_Moisture_Zeewierextract

 

Pure Moisture – Ongeëvenaard comfort

“Alginezuur” is nieuw geformuleerd in de SEED 1dayPure® Moisture en is een natuurlijk vochtinbrengend middel dat wordt gewonnen uit zeewieren zoals kelp of wakame. Het trekt vocht aan in de ogen van de patiënt en houdt tranen op het oppervlak van de lens. Dit natuurlijke polymeer is geformuleerd in de saline om de hele dag door een optimaal comfort te garanderen.

“SIB”-materiaal – houdt onzuiverheden weg

“SIB” staat voor SEED Ionic Bond en zorgt voor biocompatibiliteit. Elk paar SEED 1dayPure® moisture contactlenzen is gemaakt van origineel “SIB”-materiaal dat zowel positieve als negatieve ionen bevat, wat resulteert in elektrische stabiliteit. Deze stabiliteit houdt stof en onzuiverheden buiten.

32 lenzen in elke doos

SEED 1dayPure® Moisture heeft 32 lenzen in elke doos, zodat uw cliënten 2 extra lenzen per maand hebben, in geval van onverhoopt verlies of breuk.

Lensmarkering – Eenvoudige bediening

Om gebruikers te helpen onderscheid te maken tussen de binnen- en buitenkant van de lens, zijn er markeringen op elke lens te vinden voor eenvoudige bediening.