Nog maar 09 dagen en dan is het eindelijk zo ver… het NCC 2020 gaat eindelijk plaatsvinden. Aan de aanmeldingen te zien is iedereen er weer klaar voor.  

Ook wij kijken er erg naar uit om iedereen weer te ontmoeten tijdens het NCC in Veldhoven. U komt toch ook?

 Deze editie van het NCC hebben wij het genoegen om een sessie te mogen organiseren op maandag 27 juni om 11.35uur.

Deze sessie heeft als onderwerp: Extended Depth Of Focus (EDOF).

Yvette laat het principe zien van het Extended Depth of Focus design en hoe dit nu exact werkt. Wat zijn de voordelen van dit type lens en hoe het lensontwerp aan te meten is voor het meest effectieve gebruik voor de cliënt.  

Wie is Yvette Waddell?

Yvette Waddell is de CEO van het Brien Holden Vision Institute en het Brien Holden Foundation.

Op de University of New South Wales, Australië is ze afgestudeerd en ze heeft een MBA behaald bij AGSM aan de UNSW Business School. Ze is afgestudeerd aan het Australian Institute of Company Directors.

Sinds 2003 was ze COO bij het BHVI en had ze de leiding over bedrijfsontwikkeling, financiën en bestuursfuncties die helpen de strategische doelstellingen van het BHVI te realiseren.
Zij verving professor Brien Holden in de raad van bestuur van het BHVI in juli 2015. Yvette is ook sinds juli 2015 de CEO van Viscorp Pty Ltd, het commercialiseringsbedrijf dat is opgericht om intellectueel eigendom gegenereerd door Vision CRC-programma’s te beheren en te commercialiseren. 

In 2016 werd ze erkend als een van de meest invloedrijke vrouwen in de optiek door Vision Monday, een toonaangevend wereldwijd tijdschrift voor de optische industrie.

Klik hier voor de website van het Brien Holden Vision Institute